Νέες εγκαταστάσεις...

Εγκαταστάσεις θυρών

Ανιχνευτής πλαστότητας χαρτονομισμάτων

 

CCE 1800 NEO

Cash Concepts Europe GmbH, Γερμανίας

Ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων

Διαθέτει τρείς από τις πιο αξιόπιστες τεχνολογίες αναγνώρισης πλαστών στην αγορά.

QMATIC Συστήματα προτεραιότητας
Συστήματα προτεραιότητας

Ασφάλεια τραπεζών

ΘΥΡΕΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ο κατασκευαστικός οίκος Gunnebo που αντιπροσωπεύουμε από το 2004, είναι ένας παγκοσμίου φήμης κατασκευαστής πρόσβασης ασφαλείας για παραρτήματα τραπεζών. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, τα συστήματα θυρών με κεντρικό κλείδωμα της Gunnebo, με την ονομασία “SAS” τυγχάνουν ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των υπαλλήλων τραπεζών καθώς και των πελατών τους για την ευκολία χρήσης τους και τα “ορατά” χαρακτηριστικά ασφάλειας.

Ο οίκος GUNNEBO κατασκευάζει θύρες ασφαλείας (SAS) προσαρμοσμένες στις διαστάσεις του κάθε καταστήματος και στα χρώματα της Τράπεζας ενώ διαθέτει και ανιχνευτές μετάλλων τελευταίας τεχνολογίας. Οι πόρτες διαθέτουν αλεξίσφαιρα κρύσταλλα ΕΝ 1522 ανθεκτικά σε βλήματα 0.357 Magnum. Ο έλεγχος ύπαρξης ενός ατόμου μέσα στον ανεμοφράκτη γίνεται με ειδικούς σένσορες και όχι με ζυγαριά προσφέροντας αξιοπιστία και ταχύτητα ελέγχου. Επίσης υπάρχει δυνατότητα χρήσης της πόρτας και από άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο ανιχνευτής μετάλλου είναι εξελιγμένης τεχνολογίας και δεν επηρεάζεται από μεταλλικά αντικείμενα πχ. κλειδιά, γυαλιά, αλυσίδες λαιμού κλπ., καθώς επίσης οι κλειδαριές που χρησιμοποιεί ο οίκος GUNNEBO διαθέτουν πιστοποιητικά ασφαλείας για την σωστή λειτουργία τους ακόμα και σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Το σύστημα SAS του κατασκευαστικού οίκου GUNNEBO Γαλλίας, αποτελείται από θωρακισμένο περιμετρικά θάλαμο (καμπίνα) αλουμινίου πάχους 2,5 χιλ. αντιβανδαλιστικής κατηγορίας (επισυνάπτεται πιστοποιητικό), σφηνοειδούς τύπου, δύο θύρες, που η λειτουργία τους ελέγχεται από μικροεπεξεργαστή interlocking και συνοδεύεται από κονσόλα τηλεχειρισμού και τον απαιτούμενο ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό hardware και software.

Ο οίκος Gunnebo France έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα 15.000 εγκαταστάσεις συστημάτων SAS

 

Εγκαταστάσεις:

door_alphadoor_atticadoor_citibankdoor_emborikidoor_emboriki01door_eurobankdoor_face_eltadoor_genikidoor_peiraiwsdoor_postbank01door_postbank02

door_ethnikidoor_ethniki01door_fbbank

 

ΑΝΤΙΒΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Αντιβανδαλιστικά κουφώματα αλουμινίου και κρυστάλλου από τον οίκο GUNNEBO Γαλλίας. Αλουμίνια κατηγορίας WK2 - WK3 - WK4 και κρύσταλλα κατηγορίας P6B, P7B, αλεξίσφαιρα κρύσταλλα κατηγορίας BR2S+P6B, BR2S+P7B, BR3S+P7B. Ο οίκος GUNNEBO διαθέτει και αλεξίσφαιρα κουφώματα αλουμινίου κατηγορίας ANTI-KALASNIKOF.

GUNNEBO - Αντιβανδαλιστικές προσόψεις για τράπεζες, οργανισμούς, επιχειρήσεις, καταστήματα

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ATM (ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ) ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ LOKTEC ΑΓΓΛΙΑΣ

ATM-PROTECT, ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η LOKTEC παρέχει οικονομική προστασία με τη θωράκιση ATM-PROTECT για τη θύρα και τα πλευρικά τοιχώματα του χρηματοκιβωτίου, όπως και με θωράκιση για την πρόσοψη και με σύστημα επανακλειδώματος της εσωτερικής θύρας του χρηματοκιβωτίου για όλα τα ΑΤΜ.

LOKTEC -  Σύστημα προστασίας ΑΤΜ - Θωρακίσεις
 

ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ATM (ΠΑΚΤΩΣΕΙΣ) ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ LOKTEC ΑΓΓΛΙΑΣ

FLEXI-BOOT! Το βραβευμένο απόλυτο σύστημα πάκτωσης ΑΤΜ!

Το FLEXI-BOOT έχει δοκιμαστεί για: - Προστασία από λοστό - Προστασία από μπουλντόζα 7 τόνων - Προστασία από ανυψωτικό - Προστασία θραύσης αλυσίδας μέσω ρυμούλκησης έως και 10 τόνους

LOKTEC - Σύστημα προστασίας ΑΤΜ - Πακτώσεις

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ATM

Το σύστημα εξουδετέρωσης εκρηκτικού αερίου Loktec Αγγλίας (GPS) είναι η τεχνολογικά προηγμένη λύση για την προστασία των ATM από επιθέσεις εκρηκτικών αερίων.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Loktec Αγγλίας  GPS  - Σύστημα εξουδετέρωσης εκρηκτικού αερίου