Νέες εγκαταστάσεις...

Εγκαταστάσεις θυρών

Ανιχνευτής πλαστότητας χαρτονομισμάτων

 

CCE 1800 NEO

Cash Concepts Europe GmbH, Γερμανίας

Ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων

Διαθέτει τρείς από τις πιο αξιόπιστες τεχνολογίες αναγνώρισης πλαστών στην αγορά.

QMATIC Συστήματα προτεραιότητας
Συστήματα προτεραιότητας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - SERVICE

Η εταιρία μας, με ειδικευμένους τεχνικούς, υποστηρίζει συνεχώς και συντηρεί τα μηχανήματα που διαθέτει. Η εκπαίδευσή των τεχνικών μας γίνεται στα εργοστάσια κατασκευής στο εξωτερικό και στην συνέχεια με τα σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου που διαθέτουμε και την σχετική ελληνική και ξένη βιβλιογραφία που έχουν οι τεχνικοί μας στην διάθεσή τους, είναι πάντοτε ενήμεροι για κάθε νέα τεχνολογική εξέλιξη.

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Μετά την λήξη της εγγύησης που παρέχουμε σε όλα τα προς διάθεση εμπορεύματά μας, προσφέρουμε την δυνατότητα της "προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης" με ετήσια Συμβόλαια, στους χώρους εγκατάστασης των μηχανημάτων. Η συντήρηση των εξοπλισμών που έχουμε προμηθεύσει σε Τράπεζες και Δημόσιους οργανισμούς σε ολόκληρη των χώρα, παρακολουθείται από ένα σύγχρονο και ευέλικτο πρόγραμμα (software), μέσω του οποίου επιτυγχάνεται η πλέον ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

ΕΔΡΑ - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Η εταιρία έχει την Έδρα της στην Aθήνα (Δελφών 3 - Καλλιθέα), σε ένα 6όροφο ιδιόκτητο κτίριο 1000 τ.μ. Συνεργεία για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των Πελατών μας βρίσκονται σήμερα - εκτός από την Αθήνα - σε: Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Δυτική Μακεδονία, Πελοπόννησο, Κρήτη, Σάμο, Χίο, Άνδρο, Λέρο, Σύρο, Ρόδο, Κέρκυρα, Ήπειρο και Παροναξία.