Νέες εγκαταστάσεις...

Εγκαταστάσεις θυρών

Ανιχνευτής πλαστότητας χαρτονομισμάτων

 

CCE 1800 NEO

Cash Concepts Europe GmbH, Γερμανίας

Ανιχνευτές πλαστότητας χαρτονομισμάτων

Διαθέτει τρείς από τις πιο αξιόπιστες τεχνολογίες αναγνώρισης πλαστών στην αγορά.

ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΕΡΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑΣ

PELICAN 309S+ CT-COIN

Μια σειρά αξιόπιστων μηχανών διαλογής κερμάτων. Βασισμένες σε προηγμένη τεχνολογία, οι μηχανές διαλογής της CT-Coin, προσφέρουν αξιόπιστη λειτουργία, άψογη διαλογή και ανίχνευση πλαστότητας. Οι συσκευές αυτές είναι ιδανικές για μικρές και μεσαίες απαιτήσεις, όπου η υψηλή ταχύτητα δεν είναι κριτήριο επιλογής. Είναι σε θέση να επεξεργασθούν μέχρι και εννέα διαφορετικά κέρματα και τροφοδοτούν σακούλες, φυσίγγια ή ενσωματωμένα συρτάρια.

CT-COIN PELICAN 309S+ - Μηχανές καταμέτρησης κερμάτων διαλογής και ελέγχου πλαστότητας

MACH 6 WAVE GLORY

Ο μικρός αδερφός της DLR Mach12, με παραπλήσια χαρακτηριστικά αλλά μικρότερη ταχύτητα, της τάξης των 3.000 κερμάτων ανά λεπτό. Διαθέτει οκτώ εξόδους και μια επιπλεόν έξοδο για απόρριψη των πλαστών. Έχει μέγεθος ικανό να την κατατάξει στις μικρότερες επιτραπέζιες μηχανές του κόσμου. Η ευανάγνωστη οθόνη υγρών κρυστάλλων απεικονίζει κάθε πληροφορία που θα ζητούσε και ο πλέον απαιτητικός χρήστης. Η αρχή λειτουργίας της που είναι όμοια με την αντίστοιχη της Mach12, καθώς και ο τροφοδότης της που είναι μια σμίκρυνση του “μεγάλου αδελφού” προσφέρουν πολυετή απρόσκοπτη λειτουργία. Και αυτή η συσκευή επεξεργάζεται εύκολα των κέρμα των 0.2 EURO με την οδοντωτή περίμετρο.

TALARIS MACH 6 WAVE - Μηχανές καταμέτρησης κερμάτων διαλογής και ελέγχου πλαστότητας
MACH 9 WAVE GLORY

Η εξίσου μοναδική αυτή μηχανή επεξεργάζεται με ταχύτητα της τάξης των 4.500 κερμάτων ανά λεπτό, πραγματοποιεί έλεγχο πλαστότητας και ξεχωρίζει μέχρι εννέα διαφορετικές αξίες. Διαθέτει τροφοδότη μεγάλης χωρητικότητας και ειδικής σχεδίασης που αποκλείει τις εμπλοκές. Έχει δυνατότητα της αναπροσαρμογής των εξόδων ώστε μια αξία να τροφοδοτεί δύο εξόδους (dual bagging) και έχει ενσωματωμένο εκτυπωτή. Είναι βαριάς κατασκευής, σχεδιασμένη για συνεχή χρήση και η λειτουργία της δεν απαιτεί σχεδόν καμία συντήρηση. Επεξεργάζεται εύκολα, λόγω σχεδίασης, οποιοδήποτε κέρμα, ακόμα και τον εφιάλτη όλων των άλλων μηχανών, το κέρμα των 0.2 EURO με την οδοντωτή περίμετρο.

TALARIS MACH 9 WAVE - Μηχανές καταμέτρησης κερμάτων διαλογής και ελέγχου πλαστότητας

PERCONTA SORTOVIT SCAN COIN

Η Perconta Sortovit είναι μια αυτόματη ηλεκτρονική επιτραπέζια μηχανή βαριάς κατασκευής, που παρέχει απόλυτη ασφάλεια κατά την καταμέτρηση και διαλογή κερμάτων χωρίς εμπλοκές. Έχει αυτόματο τροφοδότη χωρητικότητας 3.300 κερμάτων, δυνατότητα καταμέτρησης 8 διαφορετικών κερμάτων και δύο ξεχωριστές θέσεις για τα απορριφθέντα κέρματα. Η ταχύτητα διαλογής και καταμέτρησης είναι 2.800 κέρματα το λεπτό. Επίσης έχει δυνατότητα προεπιλεγμένου αριθμού καταμέτρησης κερμάτων και πραγματοποιεί ανίχνευση πλαστών κερμάτων.

Διαθέτει φωτεινή οθόνη ενδείξεων του status της μηχανής, της αξίας των καταμετρημένων κερμάτων, των κωδικών λαθών κ.λ.π. Επίσης διαθέτει πληκτρολόγιο που επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει τεμάχια ή αξία κερμάτων, καθώς και να εμφανίζει προσωρινά σύνολα ή σύνολα ημέρας. Τα στοιχεία από τα μερικά και τα ολικά σύνολα είναι προστατευμένα από πτώση τάσεως και μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Στα χαρακτηριστικά της προστίθεται η δυνατότητα password, σύνδεσης με Η/Υ και εκτυπωτή, καθώς και διαλογής κερμάτων και τοποθέτησης αυτών σε σακούλες. Διαθέτει 8 εξόδους για σακούλες κερμάτων και αυτόματη αναγνώριση των προς καταμέτρηση κερμάτων.

SCAN COIN PERCONTA SORTOVIT - Μηχανές καταμέτρησης κερμάτων διαλογής και ελέγχου πλαστότητας